Serbian English Macedonian Russian
Адреса:
27 Март бр.11
1000 Скопје
Република Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3214 556
Факс: +389 2 3214 556
Број на мобилен телефон: +389 75 535 325

 


glas_rusije_logo12

Глас Русијe

на српском језику

Међународни радио

Србија

Глас Америке

на српском језику

2010 © InDesign™. Сите права се задржани.